Flora & Fauna Lagi…

Waaa berbaloi la ambik kemera DSLR ni, dari gambar tak lawa leh jadi lawa… hehehe lawa ke?, syok sendiri la aku ni. Ni antara gambar-gambar yang baru aku ambik tadi, tema masih lagi Flora dan Fauna,..

 

 

DSC_0050

DSC_0020

DSC_0013

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Flora & Fauna Lagi…

  1. Sarnia says:

    Cantik2 foto ni Zaid, suka sesgt. Bebudak ni suka sgt tgk gambar kucing. Akak lak suka ngan foto yang last & ke2 last tu, cantik sesgt. Kalu Zaid baring tgkp bunga tu mengadap langit biru tu pun ok gak… hihihi, cadangan aje…

  2. admin says:

    waa ye ke kak… akak nak sekor ke kucing tu… zaid dah tak larat nak bele…

  3. Sarnia says:

    Cik Zaid, akak duduk kat apartment le, mana boleh bela kucing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *