Hari Kedua Aku & Nikon D80

Haaa ni gambar yang aku snap pagi tadi, ok tak?… aku perlu belajar lebih banyak skill ni…dari noob ke pro hehehe aku masih lagi pening dengan setting dia. Macam-macam la pasal kemera ni, kalau tanya aku pasal komputer aku tau la. Lepas ni nak kumpul duit nak ambik short class for beginner.

Sekarang aku tengah cari kawan yang minat sama macam aku, boleh la kita outing sama-sama pergi tangkap gambar. Kalau ada sesiapa nak, contact la aku ye…

Tema aku pagi ni Flora dan Fauna (Klik pada gambar untuk besarkan)

DSC_0003

DSC_0036

DSC_0032

DSC_0029

DSC_0024

DSC_0022

DSC_0021

DSC_0019

DSC_0014

DSC_0008

DSC_0007

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hari Kedua Aku & Nikon D80

  1. zara says:

    Aku hanya sayang pada kucing Zaid yang gambar last sekali. Dia menurut perintah! Aku suka dia. Kucing Zaid yang lain-lain tu… meroyan! Habis kerusi antik aku koyak dan calar. Bawah tempat duduk kerusi dikoyak-koyak dan dijadikan tempat persembunyian mereka apabila aku naik angin.

  2. alicia says:

    Takot gua tengok kocing ko zaid. Tapi gambar cantik doww!

  3. admin says:

    hihihi kucing aku memang color macam ni… tapi aku suka… cute..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *