Free U-Mobile Simpack

U-Mobile 018, aku dah request 5 simcard U-mobile ni dari company tempat aku bekerja ni, setiap staff boleh request 5 nombor (Free Je), dah seminggu aku tunggu nombor 018 ni, dengar cerita U-Mobile ni rate dia murah, tak tau la ye atau tak sebab aku ni jarang pakai telefon. Ermmm aku sebenarnya tengah pening kepala ni, nombor-nombor 018 ni perlu diaktifkan sebelum 16 haribulan ni, alamak tinggal 3hari je lagi ni. Nak kasi siapa ye, sebab orang dah ramai pakai Maxis, Tak pe.. tak pe aku nak support 018 ni sebab ia satu company ngan tempat aku bekerja ni.

12022009

hehe tak de kerja duk menyusun nombor 018 ni hehehe,…

12022009_004

Jadi hari ni aku nak promotlah nombor 018 U-Mobile ni kat kawan-kawan semua. Sapa-sapa yang nakkan free simcard boleh pergi ke semua cawangan U-mobile berdekatan anda. Ingat 0-kosong ringgit untuk simpack 1-sen perblock 8-lapan sen persms. OK ni nombor baru U-Mobile aku tapi nombor ni untuk SMS kat aku je 018-2788837

Comparison

.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Free U-Mobile Simpack

  1. KNizam says:

    wow banyak tuh yang free !

  2. admin says:

    tu la pasal… tak tau nak kasi sapa dah ni hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *