SHARE

Happy Tree Friends adalah siri kartun Flash oleh syarikat Mondo Mini Shows dan dicipta oleh Kenn Navarro, Aubrey Ankrum dan Rhode Montijo. Siri Kartun ini telah menjadi satu fenomena di internet yang popular sejak penampilan pertamanya. Walaupun ia merupakan siri kartun dan banyak watak-watak comel dan kebudak-budakkan, tetapi ia tidak sesuai untuk ditonton oleh kanak-kanak, kerana hampir semua episod siri kartun ini menampilkan aksi-aksi pembunuhan yang mengerikan, kesakitan dan darah.

Siri Kartun Happy Tree Friends merupakan siri kartun yang paling saya gemari, walaupun mempunyai banyak adegan ganas dan tak sesuai untuk kanak-kanak menonton. Sudah lama saya mengetahui siri kartun ini dan hari ni saya tak ada apa-apa cerita nak diletakkan didalam blog ini. Jadi apa salahnya saya berkongsi kepada anda video-video cerita Happy Tree Friends ni untuk tontonan semua, ingat video ini untuk tontonan 13tahun keatas sahaja, bimbingan ibu bapa adalah dialu-alukan hehehe macam tengok wayang la pulak.

http://www.happytreefriends.com/

5 COMMENTS

  1. ok la happy tree friend ni tapi kalo katun ganas2 ni aku lg minat katun south park.. highly recommended drpd aku utk korg gi layan cite south park..

LEAVE A REPLY