Happy Tree Friends – Lawak Ganas

Happy Tree Friends adalah siri kartun Flash oleh syarikat Mondo Mini Shows dan dicipta oleh Kenn Navarro, Aubrey Ankrum dan Rhode Montijo. Siri Kartun ini telah menjadi satu fenomena di internet yang popular sejak penampilan pertamanya. Walaupun ia merupakan siri kartun dan banyak watak-watak comel dan kebudak-budakkan, tetapi ia tidak sesuai untuk ditonton oleh kanak-kanak, kerana hampir semua episod siri kartun ini menampilkan aksi-aksi pembunuhan yang mengerikan, kesakitan dan darah.

Siri Kartun Happy Tree Friends merupakan siri kartun yang paling saya gemari, walaupun mempunyai banyak adegan ganas dan tak sesuai untuk kanak-kanak menonton. Sudah lama saya mengetahui siri kartun ini dan hari ni saya tak ada apa-apa cerita nak diletakkan didalam blog ini. Jadi apa salahnya saya berkongsi kepada anda video-video cerita Happy Tree Friends ni untuk tontonan semua, ingat video ini untuk tontonan 13tahun keatas sahaja, bimbingan ibu bapa adalah dialu-alukan hehehe macam tengok wayang la pulak.

http://www.happytreefriends.com/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Cinta, Macam-Macam, Video and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Happy Tree Friends – Lawak Ganas

  1. bd fabregas says:

    ok la happy tree friend ni tapi kalo katun ganas2 ni aku lg minat katun south park.. highly recommended drpd aku utk korg gi layan cite south park..

  2. KNizam says:

    neh dah ala2 southpark jugak neh kan. hehe 🙂

  3. Bridgette says:

    Korean-fashion jackets fifa 15 kits mod – quiet ?????? fifa 15 victor valdes potential fifa 15
    origin key low-cost.

  4. Our software is made for our nice fans so you possibly can easily get Gems and beat your friends with this great Gem generator.

  5. CSR Classics is easy to play however very challenging because iit requires timing plus focus to win against the best racers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *