Kene TAG La Pulak

Salam, baru je jalan-jalan blog-blog kenalan aku tiba-tiba nampak ditag oleh kak sarnia pulak,.. ok la walaupun dalam keadaan penat ni aku try jugak jawab tag ni… macam best pulak..

Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

 I am…..

imtoosexy

 

I really want to go…

 anfield_1_1024x768

My Fav. Place….. (suke duduk depan laptop)

116571665_a732c0b4f0

My Fav. color is……

redismyfavorite

My Fav. food is….

food

My Fav. drink is……

milo_chocolate_drinks_cereal_snack_milk

My hobby

comic20book20collection

I was born at……

 xanderrinikerap_450x300

 I live in

eby-tokyo-53t
 

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I wish for
006

huh ponat gak nak mencari gambor kat google image ni… anyway selesai dah aku jawab soalan-soalan tag dari kak sarnia ni.. so aku nak balas kepada 6orang yang lain… kalau rajin sila-sila la jawab ye… just suka-suka je dikala bosan melanda ni..
Blog yang saya nak TAG!!

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com