SHARE

Salam, baru je jalan-jalan blog-blog kenalan aku tiba-tiba nampak ditag oleh kak sarnia pulak,.. ok la walaupun dalam keadaan penat ni aku try jugak jawab tag ni… macam best pulak..

Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

 I am…..

imtoosexy

 

I really want to go…

 anfield_1_1024x768

My Fav. Place….. (suke duduk depan laptop)

116571665_a732c0b4f0

My Fav. color is……

redismyfavorite

My Fav. food is….

food

My Fav. drink is……

milo_chocolate_drinks_cereal_snack_milk

My hobby

comic20book20collection

I was born at……

 xanderrinikerap_450x300

 I live in

eby-tokyo-53t
 

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I wish for
006

huh ponat gak nak mencari gambor kat google image ni… anyway selesai dah aku jawab soalan-soalan tag dari kak sarnia ni.. so aku nak balas kepada 6orang yang lain… kalau rajin sila-sila la jawab ye… just suka-suka je dikala bosan melanda ni..
Blog yang saya nak TAG!!

 

SHARE
Previous articleNovel Pilihan : Lagu Cinta (Iejay Zakaria)
Next articleSungai Congkak & Ikan Bakar Sg. Lui
Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com