Monthly Archives: February 2009

Atas Permintaan Bugil dan Yusron – Casablanca (Bertie Higgins)

Hai kawan-kawan…. hehehe shah bugil dan yusri a.k.a yusron ni aku tujukan lagu kegemaran aku kat korang dan bakal adik ipar korang a.k.a. awek aku si alice in wonderland. Puas hati yek!.. hihihi.. aku memang suka lagu-lagu lama wei, korang … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | 1 Comment

Budi Bahasa Budaya Kita?

Hari ni adalah hari bengang aku, mana taknya hari-hari menjawab beratus-ratus panggilan telefon, hari ni ada dua panggilan hangit kedua-duanya perempuan yang call aku tu. Memang mejoriti¬† bila perempuan yang call mesti nak meradang, apa korang ingat orang lelaki ni … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 3 Comments

Jom Tonton : Main-Main Hantu

waaa lama dah aku cari cerita ni, akhirnya dapat gak tengok kat youtube, ingat lagi aku masa kecik-kecik memang suka benor tengok cerita Main-Main Hantu ni, ada lawak, seram dan macam-macam lagi.¬† Masa zaman aku kecik-kecik dulu ada video player … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , | 2 Comments

Realiti Perubahan Selepas Perkahwinan?

!!berapa lama kita kenal …. Mempengaruhi Kemesraan……. betul ker…?!! Sebelum Tido: 6 minggu: selamat tido sayaaang, mimpi indah2 ya, mmmuach. 6 bulan: tolong matikan lampu tu, silau aah. 6 tahun : Sana sikit lah… tido kalau tak mengepit tak bole … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , | 1 Comment

Promo : NEW WENDY’S PACK – RM6.99 ANY TIME ANY DAY (Starting 2nd March 2009)

Promo Wendy’s lagi heheeh kepada semua penggemar burger Wendy’s, jangan ketinggalan dengan harga istimewa ni, bermula dari 2Mac 2009, jom kita ramai-ramai makan burger Wendy’s ok.. –

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Tolong Flag Blog Ini : id-top.blogspot.com

Tidak sepatutnya blog ini diterbit untuk mencaci dan memboikot Malaysia, Aku sendiri ramai kawan dari indonesia, Mereka semuanya baik-baik, jadi kenapa kita mau berantakan?… Malaysia dan Indonesia adalah sahabat sejati. Tetapi ada segelintir dari mereka yang berani mencabar kewibawaan anak … Continue reading

Posted in Politik | Tagged , , | 7 Comments