Msjbox – Mesej Untuk Blog Anda!

Cantik tak mesej box kat sebelah slide bar kanan ni?… yes itu lah msjbox buatan dari Malaysia, sebelum ni aku pakai shoutmix tak silap aku orang Malaysia gak buat, budak cina umur 17tahun (tak tau la kalau salah), tapi msjbox ni tak silap aku gak orang melayu yang buat, jadi sapa lagi kalau tak orang melayu bantu orang melayu kan, haaa ambik kau aku beli 3tahun sekali hehehe murah je RM20.00 sekarang ada promotion so sesiapa yang berminat sila-silakan la membeli/melanggan ye..

ok kat bawah ni ada detail dan promotion yang sedang msjbox buat.

msjboxs

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *