CNY, Bonus & Increment

Yihaaaaa! bestnya dapat bonus dan sedikit increment walaupun dalam keadaan ekonomi tak menentu sekarang ni, nak kata dapat banyak tu tak la tapi aku bersyukur dan anggap itu sebagai rezeki dari Allah. Banyak betul perancangan aku untuk abiskan duit bonus ni salah satunya nak gi Bali (Indonesia) tapi tak tau lagi bila sebab adik aku susah nak dapat cuti la..

Mulanya ingat nak bercuti dalam negeri je tapi sekali sekala apa salahnya bercuti kat luar negara pula kan.. atau pun da tempat-tempat lain yang menarik? ada apa-apa cadangan tak? kalau ada boleh la kongsi ngan zaid ye.

Happy Chinese New Year

Esok tahun baru cina, katanya tahun lembu huhu tak tau la ada ong ke tak hehehe kepada kawan-kawan zaid yang berbangsa cina zaid nak ucapkan selamat tahun baru cina, dan semoga success dalam apa jua yang korang lakukan. so pepaham je la ye nak angpow…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to CNY, Bonus & Increment

  1. Sarnia says:

    Koh Samui pun ok gak Zaid, cantikkkk…. ambil pakej murah sikit, tp jgn gi peak season

  2. Dapatkan pakej lengkap kit blogger dan buat $$$$$$ dengan segera! Jangan lepaskan peluang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *