7 Responses to Premium Account Rapidshare – Percuma Untuk Anda!

  1. TMUkmkd says:

    hahaha… 1st time masuk sini

    emm aku tak moh pun account so tolak komen aku tau

    best masuk blog ko neh sebab aku punya monitor widescreen kkakakakka..

    tapi aku tak tahu orang yang masuk blog ni guna screen yang kecik.. kompem dia kata tak best tol… atau ko leh wat autodetect screen resolution? ajar aku~~ (kalau ko wat la)

  2. admin says:

    hehe aku punya laptop pun wide screen… tapi aku dah try cuba kat desktop office aku ok gak la, ok nanti aku try cari plugin yg boleh auto detec screen resolution

  3. KampungBoy says:

    Xpenah tau…pn pasi isu nie…neway thanks 4 the sharing

  4. Tuah says:

    ap yg best?? byk bnd yg zaid kongsi… hehe..

    yg x best plak?? ermm mgkn sbb agak kabut.. huhu.. jgn ban ak dh la yer… hehehe

    -Tuah-

    agak saja2 nk join. xda kojo.. huhu

  5. admin says:

    huhu tau dah memang berselerak pun tuah.. tak pe nanti aku kasi bersih.. anyway thanks for your comment …

  6. @LiYaNNuaR says:

    salam kenal… first time tersesat ke mari… aku tgk ok je.. kemas dan rapi.. itu ajo…

  7. admin says:

    tq @LiYaNNuaR,… salam kenal juga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *