Video Clip Yang Penuh Makna

Hari ni bosan betul duduk rumah tak buat apa, asik makan.. makan.. makan je kerja aku ni kalau cuti. Duduk depan laptop pun rasa macam bosan je hari ni, so aku ni kalau bosan aku suka gi jalan-jalan kat youtube tengok cerita korea atau pun tengok video clip, sambil-sambil tengok cerita korea online terjumpa pulak lagu-lagu ni teringat kali pertama aku tengok video clip Kiss im a girl ni 3-4tahun yang lepas memang sedih video clip tu, penuh dengan perasaan sedih gembira geram dan sebagainya. Ok kali ni aku letak 6 video clip korea yang paling aku suka, so korang tengok la dan harap-harap korang pun suka ye.. tak payahlah aku detailkan setiap babak dalam video clip ni sebab korang boleh nilaikan sendiri selepas menontonnya…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Video Clip Yang Penuh Makna

  1. zara says:

    Thank you for playing back the ‘KISS’ video. Im having heartsore watching it…

  2. I think the admin of this site is genuinely working
    hard in support of his website, as here every stuff is quality based information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *