Motor Baru Adikku – (Modenas XCite)

ARrrrhhHH penat bercampur mengantuk ketika menulis en3 blog untuk hari ni… aku baru je sampai rumah dari hantar adik aku balik Politeknik Merlimau Melaka. Ingat tadi nak gerak awal sebab motor baru adik aku dapat pukul 12tgh, tapi disebabkan kelewatan kat JPJ tu yg sampai kul 6 petang baru dapat motor.  Pukul 6 lebih baru gerak dari Cheras ke Melaka, tu pun ambik masa sampai 3jam lebih sebab bawak slow je nak follow adik aku bawak balik motor baru dia gi Melaka.

13012009_001

Tak sempat-sempat adik aku ni nak tonggang motor baru dia ni… siap ada arlam yang boleh start sendiri lagi hahaha, mak aku (zaraaluwi) pun nak berpossing snap gambar ngan motor baru ni

13012009_004

Semua dah check?,… ok jom gerak gi Melaka ngan motor baru yipie…yipie

13012009_008

Kat hentian Rehat dan Rawat… nak tunggu enjin sejuk….

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com