Gigmalaysia.com

Selamat, cuti 2 hari ni aku habiskan masa buat website baru ngan adik aku (web suka-suka) je…. khas untuk band-band kat Malaysia ni membuat hebahan pasal gig mereka. Tujuan kami buat website ni sebab tengok saban hari semakin ramai kumpulan indie ni muncul dan membuat persembahan gig mereka memang best. Aku ni tak la berapa tahu pasal gig ni, semuanya aku serahkan kat adik aku… aku just update sikit2 je… so sesiapa yang berminat nak iklan, membuat hebahan dan lain-lain pasal gig bolehlah masuk http://www.gigmalaysia.com/ dan apa yang penting pendaftaran adalah percuma!

gigmalaysia

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *