Blondie & Kim Ah Joong – Maria

Huhu Assalamualaikum kawan-kawan, apa khabar hari ni? zaid sihat sangat-sangat… hari ni tak ada apa yang nak diblogkan cuma zaid nak kawan-kawan tengok video ni, zaid suke lagu ni versi english dan versi korea, orang-orang lama musti kenal penyanyi Blondie ni kan… suara mantap sama macam nenek Cher – Belive, nenek Tina Turner – A fool in love yang seksi lagi menyeksakan tu… Huhu zaid ni walaupun masih muda tapi memang gemar lagu-lagu lama macam Beatles – Yesterday, Toni Braxton – Unbreak My Heart, Kansas – Dust In The Wind, Bette Midler – From A Distance, Everything but the girl – I don’t want to talk about it dan banyak lagi la… semuanya best-best. Ok tapi hari ni zaid hanya nak paste lagu Maria yang dinyanyikan olen Blondie dan dinyanyikan semula versi Korea dari Kim Ah Joong (kalau tak silap) untuk cerita 200 Pound Beauty… Saksikanlah……

Maria(Korean Ver.) /(Kim Ah-joong)

Blondie – Maria

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *