Monthly Archives: January 2009

Makan Sup Meletup @ Taman Tasik Permaisuri

Siapa pernah makan sup meletup kat taman tasik permaisuri?… ermmm memang best tau sup kat sini, macam-macam jenis sup ada, sup ayam, sup kambing, sup daging, sup gearbox hehehehe dan sewaktu dengannya. Petang semalam waktu kerja keluar rehat dengan kawan-kawan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | 2 Comments

SHINJIRU HOSTING memang POWER!

Kami di selamba.net dan selamba.org serta saya selaku pemilik mohdzaid.com amat berterima kasih kepada Shinjiru kerana perkhidmatan dan mutu layanan yang diberikan amat baik. Tahap kemampuan server juga amat memuaskan dan saya menyarankan kepada semua yang membaca blog ini beralih … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , | 1 Comment

Msjbox – Mesej Untuk Blog Anda!

Cantik tak mesej box kat sebelah slide bar kanan ni?… yes itu lah msjbox buatan dari Malaysia, sebelum ni aku pakai shoutmix tak silap aku orang Malaysia gak buat, budak cina umur 17tahun (tak tau la kalau salah), tapi msjbox … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , | Leave a comment

Unlicensed Copies of Copyrighted Works

Belajar dari kesalahan, itulah yang aku pegang untuk kes ni,… hahahaha agak lucu, sebenarnya kes ni dah lama dah basi pun, tapi hari ni aku nak post untuk pedoman para bloggers semua supaya berhati-hati dan menghormati karya cipta orang lain.. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 7 Comments

CNY, Bonus & Increment

Yihaaaaa! bestnya dapat bonus dan sedikit increment walaupun dalam keadaan ekonomi tak menentu sekarang ni, nak kata dapat banyak tu tak la tapi aku bersyukur dan anggap itu sebagai rezeki dari Allah. Banyak betul perancangan aku untuk abiskan duit bonus … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | 2 Comments

Ran – Pandangan Pertama

Lama ku memendam rasa di dada Mengagumi indahmu, wahai jelita Tak dapat lagi kuucap kata Bisuku diam terpesona Chorus: Dan andai suatu hari kau jadi milikku Tak akan kulepas dirimu, oh kasih Dan bila waktu mengizinkanku untuk menunggu… dirimu… (ye … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | Leave a comment