7-Eleven Bowling Tournament 2008

Pagi lagi dah bangun tidur, siap-siap pergi kerja makan kat kedai mamak dan terus ke Berjaya Times Square untuk pack2 hadiah dan goodie bag, semuanya berjalan dengan lancar. Para pemenang pun semuanya puas hati dengan hadiah2 yang kitaorang berikan hehehe.. (mintak sikit hamper)

Alhamdulillah akhirnya selesai sudah program 7-Eleven Bowling Tournament 2008 hari ni 20 December 2008, huhu hari ni aku penat sesangat, semua ada sakit kaki, sakit kepala, sakit badan, sakit hati hehehehe bukan apa aku ni committee bowling ni so tak dapat la hadiah grand prize hehehehe. Tapi tak pe tak dapat hadiah pun aku dapat menyumbangkan sedikit keringat dan tenaga kat company tempat aku bekerja ni. Dengan cara ni je la aku dapat membantu.

Gambar-Gambar 7-Eleven Bowling Tournament 2008

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 7-Eleven Bowling Tournament 2008

  1. Sarnia says:

    Nape gambar Zaid sipi2 je…

  2. admin says:

    huhu ala kak sapa la zaid ni… org pun tak nak ambik gambar ihihihih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *