Aku@Kosmo – Tebing Sungai Sering Diperkukuh! (Episod 2)

Sambungan dari Aku@Kosmo – Kaki Komplain (Episod1)

HuHu selang sehari dari laporan berapi aku tentang hakisan tanah sungai sebelum ni, mencanak Ahli Parlimen Hulu Langat (ketika itu) dan orang-orangnya datang turun padang ke rumah aku untuk buat tinjauan. Kira gempak gak kan aduan aku tu, (bila org buat aduan baru nak ambik tindakan) janjinya nak pasang cerucuk pada tebing sungai tu nanti, tapi sampai kehari aku menaip blog ni, errmmmm hampeh tak tau la bila nak pasang, Risau gak dengar berita kejadian tanah runtuh kat Bukit Antarabangsa tu, takut esok keluar KOSMO! kejadian tebing runtuh dengan penghuninya hanyut dibawa arus baru nak ambik tindakkan!! Tapi aku rasa bangga la dia (Markiman Kobiran) dan orang-orang JPS sanggup lawat tempat kejadian ketika itu. Aku pelik la sesetengah orang ni bila dah buat laporan, keluar suratkhabar baru nak turun padang, bila nak pilihan raya baru nak tunjuk hidung, kalau tak tarik hidung tu tak datang.

snapshot_20081215_8

Keratan KOSMO Khamis 8 Jun 2006 (Susulan dari report aku sebelum ni) sorry muka aku tak ada sebab diorang tak panggil aku tuk jadi model masa tu kekekeke..!!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog, Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Aku@Kosmo – Tebing Sungai Sering Diperkukuh! (Episod 2)

  1. Sarnia says:

    Buat komplen lagi Zaid, dia org mmg macam tu. Nak mengundi baru tunjuk muka. Janji tu janji ini…

  2. Pingback: Jambatan Jalan Balam Dan Tebing Sungai Sering Semakin Uzur! « Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *