Jom Minum Starbucks @ Diskaun Berjaya

Huhu baru je lepas beli 3 gelas starbucks, perisa java chips ngan choco cream. Harga sebenar RM15.50 tapi disebabkan saya ni bekerja kat company Berjaya so dapatlah diskaun 30% untuk berjaya group…. huhu memang best kalau dapat diakaun2 ni… dengan cara ni lah pihak majikan menjaga hati para pekerjanya. Untuk pengetahuan aku tiap2 bukan mesti gi minum kat Starbucks.. ntah la kenapa maybe sebab kopi dia mengancam kot…. tapi tak gak.. aku slalunya lepas je minum gerenti sakit kepala 2-3hari kekekekeke….

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *