Bertukarlah ke Shinjiru.com.my

Anda mempunyai blog, website, portal?… atau dalam perancangan untuk membeli hosting sendiri?… saya cadangkan Shinjiru adalah pilihan yang tepat. Saya sendiri telah menggunakan Shared Hosting dari Shinjiru ni lebih kurang 3tahun. Memang tak pernah menghampakan. Selain kecekapan customer service diorang yang memang 1st class, server diorang memang jarang down… kalau down pun sebab nak upgrade server supaya lagi lancar.

testimoni aku di shinjiru.com.my

Aku kiranya dah langgan shared hosting diorang dekat 3tahun, aku ambik business shared RM299 with free domain, dan kat dalam tu leh addon 10 lagi domain, fuh memang berbaloi la. so kepada sesiapa yang nak beli bolehlah terus ke web diorang www.shinjiru.com.my dan berhubunglah dengan customer service diorang yang memang best…

buat user yang tak berapa pandai cam aku ni jangan la risau… diorang sedia ajar dan bantu korang.

Antara pakej hosting yang disediakan oleh pihak shinjiru.com.my adalah : –


About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Tips and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Bertukarlah ke Shinjiru.com.my

  1. menteil says:

    hehe.. menariks..
    akan dipertimbangkan…

  2. Pingback: Mohd Zaid Othman »  Shinjiru Hosting & Selamba.net

  3. Charles says:

    Bertukarla ke Exabytes.my

  4. Mohd Zaid says:

    Hi Charles, yes i memang dah bertukar ke Exabytes sekarang… dan Exabytes memang bagus 🙂

  5. TopiJerami90 says:

    kenape bertukar ke exabyte?
    shinjiru xok ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *