Gambar Kenangan Bersama Celebriti

Peminat-peminat setia Sheila On 7, huhu termasuklah aku (2 dari kanan) dan depan tu adik aku Uzair (Yang peace tuh!!), masa ni kat backstage konsert Sheilaon7 jelajah Malaysia. Kalau korang nak tau aku ngan adik aku ni peminat setia so7, sebut je album diorang semua kitaorg beli yang original…. 🙂

Masa ni dapat backstage tengok konsert live Sheila on 7, yang berbaju hijau tu namanya Duta, si comel yang mukanya sekerat tu anak si Duta tak tau plak nama anaknya. Berbaju hitam yang geget jari tu Error ehhhh silap plak bukan error lah, namanya erros… huh kalau korang nak tau kebanyakkan lagu dari SO7 adalah ciptaan beliau..

——————————————————-

Ni gambo masa sekolah dulu bersama kartunis Leen Mafia, kalau nak tahu aku ni memang suka baca majalah Ujang expecially ruangan Leen Mafia. huh sapa tak kenal dia ni yg comel lagi menawan hehehehe

——————————————————-

Ni plak gambar ngan geng-geng xstaff 7-Eleven bersama pemenang Akademi Fantasia ke4 iaitu Faizal. Gambar ni masa kitaorang main bowling kat times square, kebetulan fan club faizal buat tournament kat situ, so kitaorang apa lagi ambik kesempatan la hehehehe


About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gambar Kenangan Bersama Celebriti

  1. I loved as much as you will receive carried out right here.

    The sketch is attractive, your authored subject matter
    stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come more formerly again since exactly the
    same nearly a lot often inside case you shield this increase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *