Nokia 5320 Xpress Music

Akhirnya tercapai gak hasrat aku untuk beli handpon baru semalam. Semalam gi Lowyat ingat nak survey hp je tapi last-last aku angkat gak model nokia 5320 XP hehehehe. Dengan tak hingat dunianya aku layangkan kad kredit aku zaaapppp!!! hihihihi anyway aku tak rasa menyesal pun ambik HP sebab HP lama aku memang dah rosak, so nak tak nak kene beli baru gakz…

Aku pilih model ni sebab aku memang suka MUZIK, dah nama pun XpressMusic so memang kena lah dengan cita rasa aku. Memori dapat 1gb, bagi aku memang kecik tapi sabar dulu lah, dapat gaji nanti upgrade 4gb terus… mau muntah aku dengar lagu hehehehe.. sound sistem memang gempak gak so berbaloi la beli,…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *