Helah Ubat Tradisional?

Ustaz Cakra Alam Kantoi Menipu Dengan Orang Korea

memalukan betul… betul ke ni semuanya helah belaka?…. huhu nasibaik aku tak pernah percaya perubatan cara ni, tapi apa yang tak sedap didengar nama Malaysia disebut-sebut orang Korea tu, kerana nila setitik rosak susu sebelanga. Nasihat aku pada orang Malaysia, jangan la percaya menda2 karut ni… semuanya hanya SILAP MATA!!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Helah Ubat Tradisional?

  1. Sarnia says:

    Dah puas tipu sesama melayu, dia org cari lak org negara lain utk ditipunya. Dah kaki penipu, penipu jugak le….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *