Beli Minyak Wangi + Cerita Boros

Hari ni aku beli minyak wangi Titanium Action kat kawan tempat kerja aku,… harga asal minyak wangi ni dalam calatog Avon tak silap aku satu RM38,… tapi disebabkan kawan ni pun jual avon so aku guna harga dia la… RM38 dapat 2 botol (50ml) + 1botol (10ml),… nak kata wangi tu wangi gak la… tapi tak la wangi sangat… almaklumlah minyak wangi murah hehehe… nak beli jenama Dunhill, Polo semua tu tak mampu la aku… satu je dah 3-4ratus ringgit. Dulu masa tak ada kereta boleh la beli.. tapi sekarang ni macam-macam nak bayar…. kekadang gaji sebulan pun tak cukup sampai pinjam duit kat mak hehehehe..

aku ni memang boros sikit, kalau tak dibendung memang cepat muflis aku ni hehehe…. lagi satu pantang nampak gedget komputer… musti nak beli ehehehehe.. dah la office aku bersebelahan Plaza Low Yat… time lunch je mesti lalu lowyat tengok barang komputer…. kekadang tak de duit pun saja-saja nak jalan situ tengok benda baru.

tapi bila tak ada duit mula la menyesal apa yg dah dibeli tu…. kalau tak cukup duit makan apa lagi…. mak aku la jawapannya…. bank ke2 aku hihihihi…. dah besar pun mintak mak duit lagi.. tak malu betul la aku ni..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Beli Minyak Wangi + Cerita Boros

  1. Masdiana says:

    Terima kasih atas info. Perbanyakkan lagi.

  2. Huhu says:

    Barang avon yer..
    ermmm i nk syorkan baik u beli jenama RPH dr avon juga
    best bau wangi dia……
    try ler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *