Kamus Semasa Kerja

Kamus mini ni adalah peneman aku kat tempat kerja,… aku ni kerja kat bahagian customer service so kenelah banyak cakap dan buat report dalam bahasa inggeris, aku ni tak la mahir berbahasa inggeris, kalau setakat membaca dan mendengar tu memang ok, cuma bila nak bertutur tu yg aku lambat sikit… kene susun ayat satu2 baru leh cakap hehehehe…. tu la dulu suh belajar aku malas nak belajar, skrg kat tempat kerja asik tergagap-gagap je speking london hehehe… tapi tak apa la kan at least aku belajar pelan-pelan dari tak belajar langsung… aku pun belajar bahasa inggeris melalui lagu-lagu orang putih ni… tapi pepaham je la bahasa sekarang ni dah ya’aa’au ya’aa’au sampai tersasul-sasul.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *