Novel Pilihan – Chinta (Norhayati Berahim) Terbitan Disember 2008

Tag – Rahsia itu dipendamnya sehingga menyakitkan dirinya sendiri
++ Klik untuk besarkan image ++

Blurb –

Zahirnya dia lelaki yang sempurna, ada gaya ada harta. Sedangkan tiada sesiapa yang tahu, dia sebenarnya sedang menderita. Derita jiwa yang menghantui bertahun lalu lama. Kerana angkara si emak, lelaki yang bernama Raja Akid itu tidak pernah percaya pada cinta. Bahkan dendam yang berladung di hati tidak pernah dapat diusir dari diri. Dan sampai satu saat, gadis yang bernama Chinta itu hadir. Raja Akid terperangkap antara kasihnya terhadap Chinta dan bencinya pada wanita.Beranikah dia menghuraikan segala rahsia yang disimpan? Dapatkah dimiliki kasih Chinta? Sebenarnya… hanya Raja Akid sahaja yang boleh menjawabnya.
Harga – Semenanjung RM24.90
Sabah/Sarawak RM27.90
ISBN   – 978-967-5229-02-2

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Novel Pilihan and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Novel Pilihan – Chinta (Norhayati Berahim) Terbitan Disember 2008

  1. Bhombus says:

    Eh korang,Itu muka Wentworth Miller.You tau tak?Lelaki yang dalam show itu yang larikan diri dari penjara sama abangnya dan lelaki mafia dan satu lagi lelaki gay?

  2. MOHD ZAID OTHMAN says:

    yang belakon cerita Prison Break tu yek… ermmmm ada la sikit2 mukanya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *