7 Pelangi – Ku Ukir Indah Namamu (Lirik)

Aku rasa aku dah gila ngan lagu nih…. best giler…best bagi aku la… bagi korang tak tau la plak… anyway jom kita dengar sama-sama lagu ni… best gua cakap  lo…. lagu nyanyian kumpulan (7 Pelangi atau lebih dikenali dengan panggilan 7P) berasal dari Jakarta Indonesia telah berkecimpung dengan areana muzik ni lama gak la.. dari 7 November 2005, membariskan Fe [ Vocal ] , K’bo [Guitar ] , Mezzo [ Guitar ] , Bayu [ Bass ] , Fajar [ Keyboard ] , Boy [ Drum ]. dengan lagu-lagu ciptaan mereka yang begitu unik dan menarik.

Lirik Lagu : Ku Ukir Indah Namamu (7 Pelangi)

If I let you go
Something I belong
Forever will be gone
The love is never shine
Is so hard to say since you far away
Nothing gonna do
The love is only you
To the end of time
I’ll be missing you

Entah kemana
Akanku cari
Rasa cinta yang
Pernah ku miliki
Janji setia
Sehidup semati
Dan hanya waktu yang
Memisahkan kita
Namun semua
Telah berakhir
Untukku

Harus ku akui
Sampai detik ini
tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Yang ku ukir indah

If I let you go
Something I belong
Forever will be gone
The love is never shine
Is so hard to say since you far away
Nothing gonna do
The love is only you
To the end of time
I’ll be missing you

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.