Selamat Pengantin Baru

Salam, hari ni ahad 8-nov-2008 tentu saja ramai kat dunia ni yang berkahwin dan menjadi raja sehari. Tentu dah berpuluh-puluh ribu yang dah dihabiskan untuk belanje hantaran, maskawin, andaman, khemah, pelamin dan macam-macam la lagi… harap-harap jangan la terlalu membazir nak buat grand2 sangat…. ok aku ada satu tips supaya boleh jimatkan kos perkahwinan korang…. cuba korang gi toilet atau dapur korang, cari tisu tandas sebanyak mungkin dan mula lekat-lekat sampai jadi baju pengantin…., kenapa tak percaya? boleh la cuba tengok orang-orang ni.. kretif sungguh… tapi kene pastikan forcast weather untuk tarikh perkahwinan korang tu dulu… takut-takut hujan lebat nanti hehehehe pepaham je la…

sekadar gambar hiasan//

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *