Cam dari Laptop Baru – HP Pavilion dv2000

baru minggu lepas aku beli laptop baru dengan harga rm2800, huhu mahal tak mahal la.. abis pokai aku dibuatnya.

hihi laptop lama aku dah kasi kat adik aku, dia pakai bawak gi Politeknik.. katanya nak buat banyak assigment … ye la tu buat assigmn, tah tah asik dok main myspace/facebook dia je…

ok la hari pertama je dapat laptop ni aku snap beberapa gambor dari build in camera laptop ni… hasilnya.. tengok la sendiri..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *