Monthly Archives: November 2008

Katy Perry – Hot n’ Cold (Video/Lyrics)

Kali pertama aku dengar lagu ni masa anugerah EMA 2008 award bulan lepas (Cuba tengok video kat atas ni dan tengok baju dia… huh sungguh kreatif…) kali pertama dengar memang aku suka lagu ni… lebih-lebih lagi dia jadi host untuk … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | 3 Comments

Bertukarlah ke Shinjiru.com.my

Anda mempunyai blog, website, portal?… atau dalam perancangan untuk membeli hosting sendiri?… saya cadangkan Shinjiru adalah pilihan yang tepat. Saya sendiri telah menggunakan Shared Hosting dari Shinjiru ni lebih kurang 3tahun. Memang tak pernah menghampakan. Selain kecekapan customer service diorang … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , | 5 Comments

Gambar Kenangan Bersama Celebriti

Peminat-peminat setia Sheila On 7, huhu termasuklah aku (2 dari kanan) dan depan tu adik aku Uzair (Yang peace tuh!!), masa ni kat backstage konsert Sheilaon7 jelajah Malaysia. Kalau korang nak tau aku ngan adik aku ni peminat setia so7, … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , | 2 Comments

Adakah Anda Tahu Tentang Nokia?

10 things you don’t know about NOKIA 1) The ringtone “Nokia tune” is actually based on a 19th century guitar work named “Gran Vals” by Spanish musician Francisco Tárrega. The Nokia Tune was originally named “Grande Valse” on Nokia phones … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , | 1 Comment

Nokia 5320 Xpress Music

Akhirnya tercapai gak hasrat aku untuk beli handpon baru semalam. Semalam gi Lowyat ingat nak survey hp je tapi last-last aku angkat gak model nokia 5320 XP hehehehe. Dengan tak hingat dunianya aku layangkan kad kredit aku zaaapppp!!! hihihihi anyway … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , | Leave a comment

Bebas Jenayah!!

kalau ada jenayah sekitar Kajang/Cheras? Call je nombor ni … Sebut je pasal jenayah banyak kita lihat hari ini di dada-dada suratkhabar dan di TV ada je kejadian pecah rumah, rompak, samun, dera, rogol, bunuh diri dan macam-macam lagi. Rasa … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | Leave a comment