Aku Insan Biasa

Fino Last Day

dalam Kerja oleh

Salam semua, hari ni 10/10/2008 adalah hari terakhir bos tempat aku bekerja mengakhiri tugasannya. Huhu dah dapat kerja baru dia tu.. gaji mesti lagi masyukk.. hehehe dah rezeki dia .. semoga Fino terus success kat tempat kerja baru dan kalau ada kerja kosong jemput-jemput la kita orang ye hehehe…

ok ni gambar-gambar jamuan hari terakhir fino …


Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

20121217-210218.jpg

Santa Claus Is Coming

Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa
Placeholder

Kerja Melampau

Sekadar Gambar Hiasan Sejak kebelakangan ni badan asik sakit memanjang. Buat tu
Kembali Ke Atas