Hari Raya 2008

huhu hari ni dah masuk hari ke sepuluh kita beraya.. nampaknya baru hari ni aku kesempatan upload sedikit gambar pada hari raya tahun ni.. alhamdulillah raya thn ni best gak ramai sedara mara aku wat open house sampai ada yang tak sempat nak pergi..

comel tak?.. ehehe ni gambar lepas balik sembahyang raye..

kat umah sedara... ada je paparazi nak ambik gambar aku..

kat umah sedara... ada je paparazi nak ambik gambar aku..

amboi... sedapnya cakap abang zaid asik makan.. yg hang tu dah berpinggan tambah rendang ayam kat umah nek chu.. hehehe

amboi... sedapnya cakap abang zaid asik makan.. yg hang tu dah berpinggan tambah rendang ayam kat umah nek chu.. hehehe

sepupu aku bila dah berkumpul gossip je la keje nya..

sepupu aku bila dah berkumpul gossip je la keje nya..

dah nama open house apa lagi makan je la... untuk info yg duduk kat kerusi tu hujung kanan adalah kakak aku dan sebelahnya adalah mama Zara Aluwi ku..

dah nama open house apa lagi makan je la... untuk info yg duduk kat kerusi tu hujung kanan adalah kakak aku dan sebelahnya adalah mama Zara Aluwi ku..

salam-salam nak gi raya umah sebelah plak...

salam-salam nak gi raya umah sebelah plak...

Adik lelaki aku dan sedara.. huh?.. semacam je?

Adik lelaki aku dan sedara.. huh?.. semacam je?

Sepupu yg sepoting... aizat (kanan) dan Zira (Kiri)

Sepupu yg sepoting... aizat (kanan) dan Zira (Kiri)

I love this picture.. my nenek and my sepupu aidil...

I love this picture.. my nenek and my sepupu aidil...

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *