Blog Selamba.net

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang sudi masuk blog zaid,… pertama sekali zaid nak minta maaf kat kawan-kawan yang blog korang telah ditutup oleh pihak selamba.net rasanya dah dekat sebulan kan.. ok kalau korang nak balik blog korang tu boleh tapi ada beberapa syarat yang perlu diikut. Pertama kalau nak balik blog korang sila PM zaid atau kojek kat selamba.net, kedua segala lagu mp3 melayu dan mp3 inggeris dalam blog tu perlulah dibuang serta merta, ketiga tak boleh letak apa-apa lagu tak kira apa jenis format sekalipun contohnya mp3, mp4, wav, wmv, dan sebagainya kecuali lagu yang telah divideokan macam dari youtube, google video dan sebagainya. Ini kerana kita nak ikut saranan kerajaan supaya dapat membanteras aktiviti cetak rompak dan sekaligus dapat mengkayakan kembali artis-artis kita yang susah-susah bikin lagu … tanpa diorang tak dengar la korang lagu-lagu best hehehehe….

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.