Monthly Archives: October 2008

Belahan Jiwa

huhu assalamualaikum, apa khabar semua… semoga sihat2 hendaknya.. amacam dah baca ke Novel Belahan Jiwa dari Zara Aluwi?… sapa yg belum baca aku sarankan segera beli di kedai-kedai buku berhampiran atau di Giant Shah Alam, Giant Kelana Jaya dan Giant … Continue reading

Posted in Video | Tagged , , | Leave a comment

Jemputan Rumah Terbuka NBKara Sdn Bhd

Jemputan Rumah Terbuka Aidilfitri NB Kara Sdn. Bhd. Tarikh : 1 November 2008 Masa : 3.00PM – 6.00PM Tempat : NB Kara Sdn Bhd D19-1B, Jalan Prima Saujana 2/E, Seksyen 2, Taman Prima Saujana, 43000, Kajang, Selangor Sila Sahkan Kehadiran … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , | Leave a comment

Novel Pilihan – Cinta Lelaki October 08

Kata orang, lelaki memang banyak pilihan dalam bercinta.Kerana mereka yang akan memilih bukannya dipilih. Benar, tetapi untuk memilih bukan sesuatu yang mudah.Walau banyak yang datang, ramai yang disukai, belum tentu ada yang lekat di hati. Begitu juga Hadi. Bagi lelaki … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , , , , | Leave a comment

Rumahku Banjir Lagi..

Assalamualaikum, haaaaaaaahhhhh……. mengeluh penat ni… baru je selesai selesai abis kemas rumah, ceritanya cam ni umah aku ni selalu gak kene banjir, tapi agaknya dah setahun lebih tak kene banjir tapi semalam banjir balik. Hujan kat sini kemain lebat lagi, … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , | Leave a comment

Manusia Atau Haiwan Yang Bodoh?

hari ni aku saja jalan-jalan kat youtube tengok video-video clip terbaru artis tempatan dan luar negara. Sambil-sambil tu singgah kejap tengok video-video lawak. Sekali tu terjumpa video seekor monyet menjadi pelayan restaurant di sebuah kedai makan di Jepun. huh memang … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Leave a comment

Fino Last Day

Salam semua, hari ni 10/10/2008 adalah hari terakhir bos tempat aku bekerja mengakhiri tugasannya. Huhu dah dapat kerja baru dia tu.. gaji mesti lagi masyukk.. hehehe dah rezeki dia .. semoga Fino terus success kat tempat kerja baru dan kalau … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , | Leave a comment