Tiket Konsert Pesta Malam Indonesia 2

Salam semua,

hari ni zaid tak OT semata-mata nak bawak adik zaid pergi beli tiket Konsert Pesta Malam Indonesia 2 ni, harga dia RM53 jadi zaid beli 2 tiket dah RM106, hehehehe terpaksa la aku swap kad kredit kekeke…  so sesiapa yang masih tercari-cari nak beli tiket boleh dapatkan kat Music Valley Ampang Point, ataupun masa event tu nanti ada jual kat sana…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *