Avril Lavigne Live In Malaysia 2008

Yippie akhirnya Avril Lavigne datang gak kat Malaysia buat konsert 2008 pada 28 Ogos nanti kat Stadium Merdeka.. Sesiapa peminat setia Avril Lavigne cepatlah beli tiket sebelum kehabisan, kalau ada yg nak sponsor aku VIP area amat dialu-alukan.. oklah ni detail konsert Avril Lavigne nanti..

avril-seatingplan

avril_poster

(Klik untuk besarkan)

Date/Time (List):

Venue:
Stadium Merdeka (Outdoor), Kuala Lumpur
Ticket Price:
RM338, RM268, RM188, RM168, RM138, RM98
Seating Map:
Click to View
Status:
Hot Selling
Booking Hotline:
603-7711 5000

* All collection of tickets will require validation of NRIC/Passport, Credit Card and Booking Number.* Ticket collection is at venue only on the event day, 2 hours before the show time.

* No third party collection allowed unless Authorization Letter is issued by the Purchaser (credit card holder) and presented to Axcess upon ticket collection.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Avril Lavigne Live In Malaysia 2008

  1. Hello. I was reading someone elses blog and saw you on their blogroll. Would you be interested in exchanging blog roll links? If so, feel free to email me.

    Thanks.

  2. Yana 88 says:

    yeah…it’s cool with avril singing live in malaysia… definitely it’s going to be hot juz like da song remain…like she said she’s the one who wears da pants..she’s da one who get da frenz…and she’s hot.. GIVE IT UP..AVRIL LAVIGNE…Stay rOCKiN wItH dA sONgZ…

  3. eyna says:

    kalau seat vip boleh beli jugak ke ?
    or dia da set for a vip person only ?
    if can , can i know the price for vip seat .
    thanks

  4. admin says:

    vip rasanya tak jual…. hanya utuk orang2 tertentu je

  5. atoi says:

    yana g jugak ke?nanti jumpa kat sana k…

  6. admin says:

    semalam ada terbaca kat metro, vip tiket boleh beli dari kedai sony,…. diorang jual vip tiket untuk buat donation.. tapi tak tau la harga dia….

    cuba pergi kedai sony berhampiran

  7. WANA says:

    weh…btul ker konsert nih..??
    bukn dgr kata kena tunda plak ker..??
    adehhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *