Asrul (Kawan Kahwin) + Bercuti Di Teluk Batik/Teluk Intan

13 Julai 2008 aku pergi kat Perak tengok kawan baik aku Asrul kawin ngan Diana,… lepas je tengok diorang kawin, kiteorg terus ke Teluk Batik bercuti kat sana,….

ni antara gambar2 yg dapat di snap kat sana…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Asrul (Kawan Kahwin) + Bercuti Di Teluk Batik/Teluk Intan

  1. tyka says:

    biler plak zaid nk kawen.. ekekekkek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *