Monthly Archives: July 2008

7 Pelangi Bidadari (Lirik)

Bidadari 7 Pelangi apa kabar kekasihku senang berjumpa denganmu masih ingat waktu itu merangkai kata indah denganmu kulihat bulan dan bintang bersinar di gelap malam menghiasi hati ini untuk kuberi padamu [semua loncat2x] Tak disangka kau menunggu disaat aku berlalu … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | Leave a comment

Avril Lavigne Live In Malaysia 2008

Yippie akhirnya Avril Lavigne datang gak kat Malaysia buat konsert 2008 pada 28 Ogos nanti kat Stadium Merdeka.. Sesiapa peminat setia Avril Lavigne cepatlah beli tiket sebelum kehabisan, kalau ada yg nak sponsor aku VIP area amat dialu-alukan.. oklah ni … Continue reading

Posted in Uncategorized | 7 Comments

Asrul (Kawan Kahwin) + Bercuti Di Teluk Batik/Teluk Intan

13 Julai 2008 aku pergi kat Perak tengok kawan baik aku Asrul kawin ngan Diana,… lepas je tengok diorang kawin, kiteorg terus ke Teluk Batik bercuti kat sana,…. ni antara gambar2 yg dapat di snap kat sana…

Posted in Diriku | Tagged | 1 Comment