Monthly Archives: June 2008

MTV Asia Awards 2008

Jom undi artis Malaysia kegemaran anda. http://www.mtvasiaawards.com/Malaysia MTV Networks Asia’s flagship show – MTV Asia Awards (MAA) 2008 is all set to take over the Malaysian music scene! The highly anticipated pan-regional music event is back for the sixth year … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Kerje-Kerja-Kerja

OMG, ni lah dikatakan rezeki, semalam aku interview kerja gaji ciput. Last-last org tu call kata aku tak layak kerja kat situ, sedih punya pasal hari ni aku dapat tawaran kat tempat kerja sekarang ni as IT Programming. Kepala hotak … Continue reading

Leave a comment

HUDUD – PENGAJARAN BUAT SEMUA

Ini bukan kamera trik atau super impose tapi kejadian yg benar berlaku. Nasib baiklah negara kita tidak mengamalkan dasar hukum hudud. Jadikan ikhtibar dalam hidup.

4 Comments