Sg. Congkak

huhu semalam semperna cuti ahad, aku dan kawan-kawan abiskan masa mandi manda dekat sungai congkak kat Hulu Langat. Rumah aku ngan Sg. Congkak ni tak la jauh pun so ari-ari aku leh mandi kat sini… so sesiapa yang datang Langat dan nak mandi kat Sg. Congkak ni leh la contact aku… leh kita mandi sama-sama hehhehe….

sgcongkak

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Sg. Congkak

  1. What’s up colleagues, nice paragraph and pleasant urging commented here, I am
    in fact enjoying by these.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *