Monthly Archives: May 2008

Elyana – Bukan Satelit

Jelas sudah engkau telah jatuh hati Masih jua engkau cuba nak sembunyi Jangan begitu.. Siksa dirimu.. Sampai bila kan berterusan begini Bina hadang guna melindungi diri Takut berulang… Hati terluka… Seperti dulu… Kita manusia..bukannya satelit Mampu terpulau…mengorbit angkasa Pastinya kita…perlukan … Continue reading

Leave a comment

40 Tips for Better Life – 2008

1. Take a 10-30 minute walk every day. And while you walk, smile. It is the ultimate antidepressant. 2. Sit in silence for at least 10 minutes each day. 3. Buy a DVR and tape your late night shows and … Continue reading

Leave a comment

Here In My Home

HERE IN MY HOME Hold on brother hold on The road is long. We’re on stony ground But I’m strong. You ain’t heavy Oh there’s a misspoken truth that lies Colors don’t bind, oh no. What do they know? They … Continue reading

Leave a comment

Selasa yang membosankan

Aduh 3 hari cuti rasa sekejap je. Hari ni Selasa 20/05/2008, dah la bangun lambat sampai kerja pun lambat. Nasib baik punch card machine kat tempat kerja aku ni diorang tengah upgrade, jadi semua kehadiran dan keluar masuk pekerja tak … Continue reading

Leave a comment

TUN M dan UMNO

Korang tengok berita semalam tak? Atau dah baca paper hari ni?.. kesah Tun Dr Mahathir keluar UMNO. Fuhhh bederau darah aku bila dengar Tun nak keluar dari parti. Nasibaik aku tak join mana-mana parti politik. Walau apa pun yang Tun … Continue reading

Leave a comment

Sg. Congkak

huhu semalam semperna cuti ahad, aku dan kawan-kawan abiskan masa mandi manda dekat sungai congkak kat Hulu Langat. Rumah aku ngan Sg. Congkak ni tak la jauh pun so ari-ari aku leh mandi kat sini… so sesiapa yang datang Langat … Continue reading

1 Comment