Yearly Archives: 2008

Selamat Tahun Baru 2009

Mungkin aku sudah terlambat untuk mengucapkan Salam Maal Hijrah kepada anda semua, tapi itulah hakikatnya masa terus berlalu dan terus berlalu. Tahun 2008 sudah ke penghujungnya, tirai suka dan duka aku pada tahun 2008 ini akan dilabuhkan mengganti tahun 2009. … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , | 3 Comments

Lumier – Gadis Lucu (Lirik/Video)

Huhu ni salah satu lagi lagu favorite aku, baru je dengar dah menusuk kat kalbu hihii, lirik lagunya simple dan bersahaja tetapi boleh relexkan minda dan badan yang penat bekerja ni… siapalah yang bakal menjadi gadis lucu aku, ermmmm ntah … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Forum Selamba.net Kini Original!

Alhamdulillah akhirnya setelah lama pakai forum jenis phpbb (Free), semalam buat kali pertamanya http://www.selamba.net pakai skin dan forum IPB yang original. huhu harga fulamak boleh tahan, template harga 35USD dan forum tersebut berharga 149.99USD . Mujur ada donator yang selama … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 1 Comment

Iklaneka

//
Posted in Blog | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Belahan Jiwa – National Libary Board Singapore

Assalamualaikum, kini warga Singapura boleh dapatkan Novel Belahan Jiwa dari ZaraAluwi diĀ  National Libary Board Singapore ataupun klik link ini untuk membuat reservation Maklumat lanjut sila ke : http://newarrivals.nlb.gov.sg/item_holding.aspx?bid=13104520 Juga boleh didapati di : No. Library Location Call No Status … Continue reading

Posted in Novel Pilihan | Tagged , , | Leave a comment

7-Eleven Bowling Tournament 2008

Pagi lagi dah bangun tidur, siap-siap pergi kerja makan kat kedai mamak dan terus ke Berjaya Times Square untuk pack2 hadiah dan goodie bag, semuanya berjalan dengan lancar. Para pemenang pun semuanya puas hati dengan hadiah2 yang kitaorang berikan hehehe.. … Continue reading

Posted in Kerja | Tagged , , , , , , | 2 Comments